Un Nadal ple d’activitats!

Aquestes festes de Nadal hem pogut gaudir d’un munt d’activitats organitzades per diverses entitats d’Esplugues. Una de les més destacades i de les que han pogut participar els més petits és l’activitat ‘’Anem a buscar el Tió’’ organitzada per TIC, La Rauxa i AE / Espluga Viva, així com el Caga Tió organitzat  per l’AAVV de la Plana- Montesa i l’AAVV de Can Vidalet, amb animació infantil inclosa. 

Un altre clàssic de les festes nadalenques a Esplugues és la representació pròpia i original dels Pastorets d’Esplugues, una obra plena d’humor per a tots els públics.

A més, la ciutadania també ha pogut gaudir i pogut participar en els diferents tornejos esportius que s’han dut a terme, com el de futbol organitzat pel CFA Espluguenc, el de bàsquet, el de voleibol i el de gimnàstica artística, organitzats tots ells pels clubs esportius d’Esplugues corresponents a cada disciplina esportiva.

I no ens podem oblidar de la meravellosa i màgica cavalcada i la benvinguda als Reis d’Orient, en la qual han participat l’ACAE, l’AAVV del Gall, La Colla de Castellers  d’Esplugues i la Colla dels Tres Tombs d’Esplugues, amb la col·laboració del Centre Josep Pons i ETV.

Esplugues ha viscut uns dies plens de màgia i il·lusió gràcies a la col·laboració de moltes entitats i ciutadania que ha ajudat a fer-ho possible.

Moltes gràcies!!

Us recordem que el Punt de Voluntariat i Suport Associatiu ja està obert amb l’horari habitual, el podreu trobar a la pàgina web: https://entitats.esplugues.cat/contacte-2

Scroll to Top