PARTICIPA AL PLA D’ACCIÓ DE L’AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030

A Esplugues estem duent a terme el procés participatiu per a l’elaboració del Pla d’Acció de l’Agenda Urbana d’Esplugues 2030, vinculat directament amb el Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2023-2027. Es tracta del full de ruta d’actuació municipal que marca les estratègies i accions amb Horitzó 2030.

Durant el mes de gener es realitzaran diversos tallers temàtics adreçats a la ciutadania i a les entitats del municipi per poder explicar projectes clau previstos amb l’objectiu recollir aportacions i/o proposta de noves idees.

Els tallers seran els següents: 

  • Taller EspluLab (18/1 de 18 a 20h, Espai Baronda) – Sessió centrada en les accions de l’Agenda Urbana d’Esplugues 2030 referents a les estratègies de Ciutat Innovadora i Ciutat d’Oportunitats. 
  • Taller Marxa Exploratòria (20/1 d’11 a 13 h, sortida Plaça Santa Magdalena) – Ruta a peu que posarà l’accent en l’observació de l’espai públic i de les accions amb perspectiva de gènere  i tenint en compte les necessitats dels diferents col.lectius (Ciutat sostenible, Ciutat de drets i Ciutat saludable).
  • Taller Caminada de la Gent Gran (25/1 de 10-12h, sortida Plaça Santa Magdalena) –  Ruta a peu orientada a la gent gran que se centrarà en les accions referents a ciutat saludable  posant èmfasi en la mobilitat i l’accessibilitat (Ciutat de drets, Ciutat saludable).
  • Taller de Ruta en bici (27/1 d’11 a 13 h, sortida Plaça Santa Magdalena) – Ruta en bici enfocada als grans projectes transformadors de ciutat  i la mobilitat sostenible d’Esplugues (Ciutat sostenible, Ciutat d’oportunitats). Caldrà portar bici pròpia.

Excepte la ruta en bici, la resta de tallers són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i d’intensitat d’activitat física baixa (entre 2 i 3 km).

Us podeu inscriure a través de la plataforma Esplugues Participa o bé del correu electrònic espluguesparticipa@esplugues.cat.

Trobareu tota la informació del procés a: https://participa311-espluguesparticipa.diba.cat/processes/auesplugues2030

Scroll to Top