XXIII Assemblea General Ordinària de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana

Dissabte 14 de març al matí a l’Hospitalet de l’Infant vam fer la XXIIIª assemblea de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana. Després d’un bon dinar a l’Hostal Sancho, l’Antoni Conejo va dirigir la visita a l’Hospital del segle XIV que és l’origen del nom del poble, organitzada pel Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant, que va ser un magnífic amfitrió.

La sessió del matí va començar amb l l’entrega de la documentació i l’esmorzar al Centre Cultural Infant Pere. L’assemblea va començar puntualment a 2/4 d’11 i es va allargar una mica per les preguntes plantejades. El document presentat tenia els apartats següents: Funcionmaent del centres, Relacions institucionals, Informacions del Ramon Muntaner, Activitats, Memòria econòmica, pressupost 2015 i altes i baixes dels centres d’Estudis. El Document amb les activitats fa goig perquè mostra de la molta feina que es fa. I la memòria  econòmica i el pressupost es van aprovar per assentiment. Un cop acabada l’assemblea la Rosà Gironès, de Talaia Copdemà, ens va fer una explicació sobre la nova fiscalitat que ens afecta molt en el dia a dia de les entitats.

Vam acabar el matí amb la visita a l’oficina de turisme i el dinar a l’Hotel Sancho. Després de dinar vam visitar l’hospital amb l’Antoni Conejo, Professor Titular del Dept. d’Història de l’Art de la UB, que ens va fer una xerrada introductòria que va completar amb una visita a l’Hospital fet construir per l’infant Pere d’Aragó i d’Anjou, oncle i conseller de Pere el Cerimoniós,   i que ens va mostrar les diferents vicissituds que ha patit un dels hospitals més grans de la corona catalano-aragonesa.

Un fort aiguat no va poder impedir que acabéssim de fer la visita i l’aigua també ens va acompanyar una bona part de la tornada a casa.

En representació de la Junta del GEE vam assisitir la Lídia, el Joan, el Santi i la Rosa, acompanyats per la Martina i el Vicenç.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen + 2 =

Scroll to Top