El govern aprova recuperar els supòsits d’exempció de l’Impost de Societats per a les entitats

Finalment, el Govern Central, com s’havia anunciat ha aprovat el passat 28 de febrer una modificació que permet que, en determinades condicions, les entitats amb ingressos inferiors a 50.000,00 € quedin exemptes de l’impost de societats.

Aquesta modificació s’ha inclòs a l’article 7 del Reial Decret- llei 1/2015, de 27 de febrer, de mecanisme de segona oportunitat, reducció de càrrega financera i altres mesures d’ordre social.

Amb aquesta modificació, el govern recupera els 3 supòsits d’exempció de l’Impost de Societats anteriors a la reforma fiscal, però en rebaixa els límits de manera que ara queden exemptes de presentar l’impost, únicament, les entitats amb ingressos de menys de 50.000,00 €, sempre i quan:

1. Tots els ingressos no exempts que s’obtinguin (capital, activitats econòmiques) estiguin sotmeses a retenció.

2. Aquests ingressos no exempts sotmesos a retenció no superin els 2.000,00 € anuals.

Si teniu ingressos procedents de vendes de béns i/o de serveis, com que no tenen retenció, esteu obligats a presentar Impost de Societats, i també a portar comptabilitat de doble partida, sigui quin sigui el seu volum (fins i tot , una factura o rebut d’1 euro)

Això no ha canviat, és igual que a la normativa anterior. Per tant, si a l’any 2014 vau cobrar pels serveis, esteu obligats a presentar declaració al juliol del 2015.

Us deixem, a sota, informació relativa a l’Impost de Societats i un exercici pràctic que us permetrà averiguar, en cas de dubte, si ho heu de presentar.

Rrecordeu que podeu fer les demandes de suport sobre aquest tema a Suport Associatiu a través de l’adreça de correu electrònic info@suport.org

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 + 15 =

Scroll to Top