AMPLIEM L’HORARI I SERVEIS DEL PUNT DE VOLUNTARIAT

14 de gener de 2019


A partir del dimecres 16 de gener de 2019, el Punt de voluntariat i suport associatiu amplia l’horari, passant de 4 a 7 hores setmanals d’atenció presencial.

A més a més dels serveis que s’ofereixen actualment, les entitats podreu rebre suport en l’obtenció i utilització del certificat digital per tal de poder fer  tramitacions amb l’Ajuntament i altres organismes públics de manera telemàtica.

També es manté la col·laboració amb l’Escola Garbí, en la qual un grup d’alumnes dóna suport a les entitats en la seva comunicació associativa. Durant el primer quadrimestre han participat les entitats AVV Can Clota, Handball Esplugues, Aproseat-Proa Esplugues i Club Escola Esportiva Espluguenc d’Escacs. Les entitats que vulguin rebre aquest suport de febrer a maig han d’emplenar aquest qüestionari abans del 25 de gener.

Durant aquest trimestre es duran a terme formacions a entitats sobre captació de fons, subvencions, WordPress avançat, etc. Per a la ciutadania, es faran diverses xerrades sobre com iniciar-se a fer voluntariat. Les diferents formacions es publicaran en aquest portal:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

17 − diecisiete =

Ir arriba