ARRIBA LA FESTA DEL JOC AL PARC DELS TORRENTS

7 de juny de 2019

El dissabte 8 de juny se celebra la Festa del Joc al Parc dels Torrents.

Les activitats es distribuiran en tres grans àmbits: Espai de la Diversitat, Espai Jove i Espai de l’Esport i Zumba Solidària.

Durant la festa hi participaran més d’una desena d’entitats del municipi.

Espai de la Diversitat

Es duran a terme diverses activitats interculturals, manualitats, jocs tradicionals, espais amb jocs per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, lego, jocs d’aigua, etc.

Espai Jove

Entitats juvenils dinamitzaran diversos jocs i activitats. També hi haurà una exhibició de danses orientals i, entrada la nit, podrem gaudir d’un concert i DJ. Durant la festa de nit, hi haurà un Punt Lila i un Punt Salut.

Espai de l’Esport i Zumna Solidària

A les 18.30 h, es durà a terme una Masterclass de Zumba Solidària, en benefi ci del Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu. A més a més, durant tota la tarda, el Camp Municipal d’Esports Salt del Pi s’emplenarà de jocs i activitats esportives per a totes les edats.

Playful Paradigm

Aquest any la festa té una especial rellevància, ja que s’emmarca dins del projecte europeu Playful Paradigm, de promoció del joc per a totes les edats com a eina de cohesió, inclusió social, hàbits saludables i sostenibilitat.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 16 =

Scroll to Top