CRIDA DE VOLUNTARIAT: Campanya de sensibilització sobre Covid-19

En col·laboració amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Esplugues, necessitem persones voluntàries per informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre les mesures de protecció per prevenir la propagació de la Covid-19. L’activitat es du a terme en parelles que aniran informant a la ciutadania.

  De dilluns a dissabte d’11 a 13h i de 19 a 21h i diumenge d’11 a 13h.

Les persones interessades en participar podeu emplenar el següent formulari indicant la vostra disponibilitat i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.
Les persones voluntàries s’han de comprometre a:
1.Prestar els serveis de col·laboració de manera voluntària i desinteressada per la situació d’alerta sanitària pel Coronavirus.
2.Tenir entre 16 i 65 anys i no estar afectades de cap malaltia cardiovascular, respiratòria, diabetis o ser immunodeficient, ni tenir cap símptoma o sospita de tenir el coronavirus.
3. Seguir les indicacions i instruccions de l’equip de coordinació de l’Ajuntament i/o de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Esolugues i fer ús únicament dels recursos i eines subministrades.
4. Guardar absoluta confidencialitat sobre totes les dades personals i informació confidencial proporcionades per l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat o l’entitat a qui presti voluntariat. La informació únicament es pot fer servir per a aquesta finalitat i no pot ser divulgada a tercers. Aquestes obligacions tenen durada indefinida; inclòs després del servei.
5. Usar l’esmentada informació estrictament en el marc de la intervenció abans esmentada i d’acord amb les funcions que com a voluntari hi tinc encomanades. El deure de secret subsistirà, desprès de finalitzada la seva intervenció, de manera indefinida i encara que cessi en la seva vinculació com a voluntari/a per motiu del Coronavirus.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

18 − 10 =

Scroll to Top