Can Clota – La Plana – Can Cervera F.C.

El Can Clota – La Plana – Can Cervera F.C. es va fundar al 2017 , després de la fusió entre el Club Can Clota CF i La Plana Fútbol Club, equips que tenien ja una llarga trajectòria al nostre municipi, que es remunta a l’any 2000. Actualment el Club consta de tres equips amateurs, un equip que es troba a la categoria Tercera Catalana i dos més a quarta Catalana.

Quina és la vostra tasca principal?

El Club de Fútbol vol formar esportivament a joves a partir dels 18 anys fins el moment en el qual ells decideixen posar fi a la seva etapa esportiva. Tot i així, molts d’ells, degut als vincles que es generen a l’entitat, es queden al Club una vegada finalitzada la seva etapa esportiva, passant a formar part de la Directiva o del Cos Tècnic dels diversos equips de l’entitat.

També és missió del Club ajudar a nois que es troben en situació de vulnerabilitat i exclusió social. En aquest sentit, s’ha de destacar el compromís de la mateixa en un entorn on conviuen diverses nacionalitats, possibilitant i treballant per a la integració social dels joves a partir del grup esportiu del que formen part.

De les activitats que realitza l’entitat, quina destacaríeu?

L’entitat esportiva es defineix com una entitat molt familiar, que vetlla perquè els seus jugadors estiguin ben atesos i còmodes al Club. Una entitat esportiva ha de competir, però un dels eixos principals del C.F. Can Clota – La Plana – Can Cervera és la formació de persones, el foment de relacions d’amistat i la creació d’un gran ambient en el que sentir-se a gust i participar esportivament.

A més d’aquests valors, el C.F. Can Clota – La Plana – Can Cervera s’enorgulleix de tenir a alguns jugadors becats, tot i els pocs recursos dels que disposa el Club de Fútbol. D’aquesta manera es contribueix a ajudar a nois i famílies que es poden permetre participar de l’activitat per raons econòmiques o socials.

Qui pot participar a les vostres activitats?

Al C.F. Can Clota – La Plana – Can Cervera pot participar qualsevol persona major de 17 anys que vulgui jugar al futbol i divertir-se.

En un futur proper es pretén que l´entitat pugui disposar de equips de nens i nenes per poder desenvolupar un gran projecte de fútbol formatiu.

Tot i així, a dia d’avui, la manca d’espais a la ciutat, ho dificulta. Seria necessari que a Esplugues hi haguès un altre estadi de futbol per donar cabuda a la demanda del municipi.

Com s’implica el voluntariat a l’entitat?

El voluntariat del C.F. Can Clota- La Plana – Can Cervera és divers, ja que a més de participar en temes relacionats amb la vessant esportiva, també hi ha persones que col.laboren en altres àmbits de gestió de l’entitat.

S’ha de destacar que tots els entrenadors de l’entitat exerceixen de manera voluntària.  

Què us aporta el voluntariat?

El voluntariat proporciona a C.F. Can Clota – La Plana – Can Cervera l’ajuda necessària en els temes que moltes vegades escapen al coneixement esportiu de la Directiva o membres de l’entitat.

Quins reptes de futur us marqueu?

C.F. Can Clota – La Plana – Can Cervera aspira a poder tenir un Fútbol base formatiu, en un nou estadi municipal construït per l’Ajuntament, que podria ser també una conseqüència de la gran tasca de creació d’habitatge que s’està fent a la ciutat  i que haurà de comportar també un esforç en la creació de serveis complementaris per poder atendre a la ciutadania.

Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar voluntariat?

Des del C.F. animen a totes aquelles persones que vulguin fer voluntariat a que s’apuntin, perquè estan segurs que de que s’ho passaran bé, gaudiran d’un bon ambient, desconnectaran una mica del dia a dia, de la seva rutina i gaudiran de l ´esport i d’una entitat que es defineix com a una família, a més a més d’ajudar als altres i la satisfacció que això comporta.

DADES DE CONTACTE:

Adreça: Cr. Sant Salvador, 17 sat p-2, Esplugues de Llobregat (08950).

Telèfon de contacte: 696335514

Pàgina web http://www.canclotacf.es

Adreça: Cr. Sant Salvador, 17 sat p-2, Esplugues de Llobregat (08950).

Telèfon de contacte: 696335514

Pàgina web http://www.canclotacf.es

Scroll to Top