COMENÇA EL PROCÉS D’ELABORACIÓ DEL PAM

14 de febrer de 2020

Del 17 al 29 de febrer, la ciutadania i les entitats d’Esplugues podran participar al procés d’elaboració del Pla d’Actuació Municipal 2019-2023 (PAM), el conjunt d’accions, projectes i iniciatives que impulsarà el govern municipal durant el mandat. S’estructura en tres grans eixos que inspiren tota l’actuació municipal, que defineixen la ciutat que volem ser: inclusiva, sostenible i intel·ligent, que s’alineen amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de L’Agenda 2030 de Nacions Unides.

La participació es basarà en la priorització de fins a 5 dels 35 projectes dels quals es compon el document base del PAM i la realització d’aportacions i/o comentaris de forma online (a través de la plataforma Esplugues Participa) o als punts mòbils que es posaran a disposició de la ciutadania.

També es podrà participar en alguna de les 4 trobades presencials que es duran a terme, on a més de rebre informació, la ciutadania i les entitats tindran la possibilitat de realitzar propostes sobre els projectes i accions a desenvolupar.

  • Dimarts 25, 18 h: Casal de Cultura Robert Brillas
  • Dimecres 26, 10 h: Centre Municipal Puig Coca
  • Dijous 27, 19 h: Espai Baronda (dins de la III Jornada de Suport Associatiu)
  • Divendres 28, 11 h Edifici Molí (Espai Coworking)

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five − one =

Scroll to Top