CRIDA DE VOLUNTARIAT: SUPORT EN L’ATENCIÓ A GENT GRAN

Entitat: Fundació Privada Casal dels Avis d’Esplugues

Necessitem persones voluntàries interessades a desenvolupar diferents accions en qualsevol dels centres de la Fundació.

Descripció:

Suport individual: son aquelles tasques dirigides a l’acompanyament de persones que es troben a la residencia o al centre de dia, tant de manera individual com amb petits grups, i que té com a finalitat l’escolta i la companyia.

Habilitats: el perfil del voluntari ha de respondre a una persona que desenvolupi un cert grau d’empatia, que sigui pacient i amb habilitats d’escolta cap els altres.

Suport al programa d’activitats: tasques dirigides a donar suport en els tallers/activitats programats que estaran coordinats per algun dels professionals d’atenció directa i que te com a finalitat facilitar l’ integració dels participants.

Habilitats: el perfil del voluntari ha de respondre a una persona entusiasta que sàpiga valorar els beneficis individuals i col·lectius que aporta la participació en aquestes activitats.

Suport organitzatiu: tasques dirigides a l’organització d’una activitat concreta o extraordinària (assistència a perruqueria i podologia, festes, celebracions, actuacions….) que requereixen d’ajuda per els desplaçaments dels usuaris i residents com a l’organització de l’activitat en si mateixa.

Habilitats: el perfil del voluntari ha de respondre a una persona amb ganes de participar i col·laborar en les tasques assignades.

Dies i horari de l’ activitat: Una o dues hores setmanals amb horari flexible (a excepció dels horaris dels àpats)

Persona de contacte: Belén

Dades de contacte: 93-372-35-04/ 93-480-96-15 o suportfundacio@fcasalavis.cat

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

four × 4 =

Scroll to Top