ENTITAT DEL MES: Els Pastorets d’Esplugues

11 de desembre de 2019

Breu descripció de l’entitat:

L’entitat Associació Pastorets d’Esplugues es va constituir l’any 2011. Actualment la formen unes 60 persones de diferents edats que participen en tota l’estructura de creació i representació de l’obra, des de els membres de la junta fins als tècnics, dissenyadors, guionistes, músics i actors que donen vida a l’obra, en aquest sentit som una entitat molt transversal i heterogènia que dona cabuda a molta gent i perfils diferents.

 

Quina és la vostra tasca principal? Quines activitats destacaríeu?

La nostra tasca principal és la representació dels Pastorets d’Esplugues, una adaptació pròpia del clàssic de Folch i Torres. Treballem un guió propi, adaptant-lo cada any a la actualitat i la realitat del moment.
A més a més també col·laborem i participem en altres actes com per exemple la festa major de Santa Magdalena o la cantata final de l’Escola de Música entre d’altres activitats.

Qui pot participar en les vostres activitats?
Els Pastorets estan oberts a tothom, però principalment a la gent d’Esplugues i rodalies, ja que els assajos impliquen moltes hores de feina!

“Tots els amants del Nadal, el teatre musical i l’humor més surrealista,

son benvinguts i nosaltres els esperem per passar-ho molt bé!”

 

Com s’implica el voluntariat a l’entitat?

A l’associació hi ha molta feina a fer!
Preparar els Pastorets d’Esplugues implica una feina de guió, disseny musical i de coreografies, però també preparació del vestuari, l’attrezzo, el maquillatge, el disseny de llums i so, a més del muntatge de decorats, disseny del cartell i material promocional i, per suposat, els actors i les actrius, que posen cara a aquest projecte que té una gran família al darrera.

 

Què us aporta el voluntariat?

Gràcies a la tasca voluntària de tots aquests professionals l’obra es pot realitzar!
Sense ells no existiria i sense la seva passió no seria el que és.
La implicació de persones voluntàries fa possible projectes com el nostre, permet mantenir viva la tradició i fer-la evolucionar, actualitzant-la a la realitat.

Quins reptes de futur us marqueu?

Principalment el nostre desig és poder seguir representant l’obra de teatre dels Pastorets, mantenir viva aquesta tradició teatral, nadalenca, catalana i espluguina.

 

Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar un voluntariat.

Que s’animi, que hi ha moltes entitats diferents i de ben segur que troba una que s’ajusti a les inquietuds que té. És una manera de fer poble, conèixer gent i sentir-se part d’un grup que uneix esforços per tirar endavant un projecte.

Vols saber més de l’entitat? (web, xarxes socials, adreça, horaris d’atenció, etc.)

Si voleu estar al dia de tot el que amb Els Pastorets o posar-vos amb contacte amb nosaltres ens podeu trobar a les xarxes socials:

 : @pastoretsesplugues

: Els Pastorets d’Esplugues

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fourteen − 12 =

Scroll to Top