Festa Major de Sant Mateu

S’apropa Sant Mateu i, com cada any, petits i grans podran gaudir de la Festa Major d’Esplugues.

Enguany, les festes se celebraran del 17 al 21 de setembre i es podrà participar d’un gran nombre d’activitats i espectacles, que es poden veure al programa de festes.

Degut a la situació excepcional provocada per la Covid-19, de nou caldrà fer reserva d’entrada amb l’objectiu de complir amb les mesures sanitàries establertes. Per fer-ho, s’haurà d’accedir al següent web.

Les festes s’iniciaran el dia 17 amb el tradicional Pregó de Festes i a continuació es podrà gaudir de l’actuació de totes les entitats de cultura popular d’Esplugues, essent un any especial en el qual es farà la presentació d’una nova fera de foc: El Ratpedrac.

Hi haurà actuacions musicals per a tots els públics, com per exemple, el concert de l’espluguenc Joan Isaac, el Festival dels joves talents locals, el Concert de Festa Major a càrrec de la Coral Centenària La Coloma o el de Los 80 Principales, entre d’altres. També hi haurà espectacles per als més petits, com el de ‘Mou el cos’ a càrrec de la Dàmaris Gelabert i ‘Vull cantar i vull ballar’ a càrrec de Pot Petit.

També hi haurà un espai per divertir-se d’allò més assistint a espectacles d’humor, com el de Xavi Franqueses, o d’humor i música a càrrec de Versión Imposible.

Un ingredient que no pot faltar a les festes és la cultura Tradicional i Popular, que hi serà present a través de la Diada Bastonera, la Trobada de Gegants i la Diada Castellera, així com les actuacions de Foc.

Es comptarà també amb alguns clàssics de la Festa de la ciutat com el Mercat d’Esplugues City i la possibilitat de donar una volta en poni i en tartana.

A més, es podrà gaudir de moltes altres activitats: exposicions, contes, actuacions, tornejos i concursos… només cal portar moltes ganes de passar-ho bé.

Finalment, i com no podia ser d’una altra manera, les festes finalitzaran amb l’Espectacle Piromusical. Enguany els focs es llançaran des de tres punts de la ciutat perquè es puguin veure des de tot arreu.

Us desitgem una bona Festa Major!

Scroll to Top