PROPERES FORMACIONS A ENTITATS I VOLUNTARIAT

Després d’unes merescudes vacances i amb les piles ben carregades, donem la benvinguda a la tardor amb sis formacions per a entitats i voluntariat. Amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, totes les formacions es continuaran fent en línia per videoconferència.

Si disposes de temps lliure i vols invertir-lo en voluntariat, pots inscriure’t al taller d’Iniciació al voluntariat que es durà a terme el 30 de setembre a les 18h, descobriràs el fascinant món del voluntariat, i rebràs orientació i formació dels aspectes bàsics a tenir en compte.

Un dels tallers a destacar aquest quadrimestre serà el Kit d’eines i recursos online per a la participació interna, que s’impartirà el 21 d’octubre a les 18h, adreçat especialment a les entitats per tal de facilitar la participació dels seus membres, tant de la junta directiva com del personal tècnic. La sessió té una durada de 3h, i serà molt pràctic i aplicat a la realitat i projecte de cada entitat. Podreu explorar les pissarres digitals del Jamboard, Miro i Mural i la utilitat del Menti.

Relacionat amb temes jurídics i de gestió de l’entitat, farem el taller de Captació de fons (28 d’octubre a les 18h) on us donarem eines i estratègies per a la captació de fons adaptades a les vostres entitats. També es programarà el curs d’Obligacions fiscals de les entitats (aquest taller es farà a través de la Plataforma Moodle, del 15 al 30 de novembre) on rebreu formació sobre quines són les obligacions fiscals de les entitats i quan i com s’han de tramitar els diferents impostos.

Pel que fa a la comunicació associativa, tenim programat el taller de Disseny de cartells amb Canva (18 de novembre a les 18h), on podreu aprendre a dissenyar els vostres propis cartells d’una forma fàcil i amb un resultat professional.

Per últim, però no menys important, farem cada mes el taller de Tramitació digital pas a pas dirigit tant a les entitats com a la ciutadania.  Com ja sabeu, cada vegada més tots els tràmits amb les Administracions Públiques s’han de fer a través de tramitació en línia (demanar subvencions, sol·licitar ajuts, presentar-se a ofertes públiques d’ocupació, …), amb aquesta formació volem contribuir a “no deixar ningú enrere”, aprendràs a obtenir i instal·lar el certificat digital i fer tràmits amb l’Ajuntament.

Més informació i inscripcions aquí.

Ir arriba