PROPERES FORMACIONS A ENTITATS I VOLUNTARIAT

Estem molt contents de poder tornar-vos a oferir formacions presencials per a entitats i voluntariat. A partir d’aquesta primavera ens retrobarem i farem una sèrie de formacions i tallers.

De cara a les entitats explicarem com tramitar el certificat digital que ajudarà a les associacions a fer tràmits administratius on line. Serà el proper 28 d’abril de 18h a 19:30h a la Biblioteca Pare Miquel.

També s’explicaran els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), adreçat especialment a les entitats per tal de fer-les coneixedores de quins són els 30 objectius establerts per la ONU que hauran d’orientar les activitats i les actuacions a desenvolupar. Aquesta formació es donarà el 5 de maig de 18 a 19:30h al Casal de Cultura Robert Brillas.

Es farà un taller de primers auxilis i suport vital bàsic. Es tracta d’una sessió de formació pràctica per saber com actuar en cas d’emergència. Es donarà el 27 de maig de 16:30 a 20:30h (el lloc encara està per confirmar)

En relació a la Reforma Laboral podrem conéixer les noves obligacions contractuals per tal d’aplicar la normativa en la gestió de les persones treballadores a les entitats. Serà una formació prevista pel 16 de juny de 18 a 19:45h al Casal de Cultura Robert Brillas.

Farem jocs amb materials reciclats per fomentar la sostenibilitat. Aquest taller s’impartirà a la Pista Vermella del Parc Pou de’n Fèlix el 10 de juny a les 18h.

Podrem també aprendre diferents tecnologies de fabricació digital que seran d’aplicació a les marques associatives. S’impartiran uns tallers formatius els dies 14,16, 21 i 23 de juny de 10 a 13h a Esplulab.

Parlarem d‘eines i recursos per a millorar la comunicació. Serà una formació d’habilitats socials en el voluntariat que està prevista pel 13 de juliol de 10 a 13:30h al Casal de Cultura Robert Brillas.

Inscriu-te!

Scroll to Top