LA FESTA MÉS ESPERADA DE L’ANY!

12 de setembre de 2019

Del 20 al 22 de setembre, Esplugues està de Festa Major!

Podrem gaudir de més de 80 activitats organitzades per les entitats i l’Ajuntament ‘Esplugues. La música, la tecnologia i la cultura popular seran les protagonistes de la Festa Major de Sant Mateu.

Les entitats surten al carrer

Entre les activitats destacades, dissabte a la tarda tindrà lloc la 24a Diada Bastonera entre Can Tinturé i el parc Pou d’en Fèlix. A la nit es durà a terme el Correfoc, amb el mateix recorregut dels bastoners.

El diumenge al matí tindrà lloc la 26a Diada Castellera i la 35a Trobada de Gegants i Capgrossos a les places Santa Magdalena i Catalunya, respectivament. Tanmateix, la Coral La Coloma organitzarà el 42è Concurs de Menjadors de Mongetes amb Botifarra a la pista de L’Avenç.

A nivell esportiu se celebrarà el 34è Torneig Ciutat d’Esplugues d’Handbol Juvenil, que tindrà lloc al CEM Les Moreres del 20 al 22.

Festes lliures d’agressions masclistes

Durant la Festa Major es tornarà a posar en marxa el Protocol per unes festes lliures d’agressions sexistes, amb carpes informatives i agents preventives en espais concorreguts per recollir denúncies o oferir informació relacionada amb tot tipus d’agressions masclistes.

Durant els dies de la Festa Major estarà actiu el telèfon 620 285 111 per recollir denúncies sobre aquests tipus d’agressions.

Les persones interessades en ser voluntàries podeu inscriure-us a la crida de voluntariat.

Consulta el PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR!

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

8 + five =

Scroll to Top