ACTIVITAT DEL MES: Festival Arrela’t – Espluga Viva

Aquest mes d’octubre està farcit d’activitats, entre elles, destaquem el festival Arrela’t, organitzat per l’entitat Espluga viva. Es tracta d’un festival de referència on es podran gaudir propostes de música, cançó i dansa pròpies de la cultura tradicional i popular.

Com cada any, la cita conté propostes innovadores i inclou un gran ventall de gèneres musicals, des del més tradicional fins a les propostes més actuals, apostant per la qualitat dels espectacles i adreçat a tots els públics i afinitats musicals.

Què és ARRELA’T? És un festival que es celebra la segona quinzena del mes d’octubre, coincidint amb la Castanyada, i que conté nombroses propostes musicals de la cultura tradicional i popular.

Quin objectiu té? ARRELA’T, té com a objectiu omplir un buit existent en el panorama cultural d’Esplugues i la seva missió és fer visibles aquelles propostes de primer nivell dels creadors actuals de l’àmbit folk.

L’objectiu és dinamitzar, mitjançant la música i la dansa, Esplugues i la comarca del Baix Llobregat. El festival ARRELA’T és una proposta del grup de TIC–Tradicions i Costums de l’associació Espluga Viva- i que compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Esplugues, el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

On es duu a terme l’activitat? L’activitat es duu a terme en dos espais molt emblemàtics de la nostra ciutat: per una banda, hi ha un acte que es realitza a l’espai de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis i la resta al Casal de Cultura Robert Brillas, tan a dins del centre com als jardins.

És gratuït? Hi ha alguns espectacles que són gratuïts i d’altres que s’ha d’abonar un import simbòlic (5 euros).

Per a quin públic és? Els espectacles de carrer són per tots el públics, la resta, preferentment per públic jove i adult.

Quin paper tenen les persones voluntàries en l’organització d’aquesta activitat? Les voluntàries s’encarreguen de tota l’organització, des de buscar i pensar les propostes que encaixin amb la filosofia del Festival, preparar els contractes i pressupostos, la interlocució amb l’Ajuntament i les diferents entitats col·laboradores, preparar documentació per sol·licitar subvencions, preparar la sala juntament amb els tècnics de so i llum per tal de complimentar les diferents necessitats de cada grup, preparar les diferents sales on els grups tindran un espai de descans, preparar la carpa de la barra i servir begudes durant tot el Festival i, finalment, l’últim dia recollir tot el material. Per tant, duent a terme tot el procés i la seva tasca és indispensable per a poder duu a terme l’activitat.

Que pot fer una persona que vulgui col·laborar amb vosaltres de manera voluntària? Qualsevol persona que estigui interessada a col·laborar només cal que es posi en contacte amb nosaltres.

PROGRAMA FESTIVAL ARRELA’T

Pàgina web: http://esplugaviva.cat/
Correu electrònic: SECRETARIA@ESPLUGAVIVA.CAT
Telèfon: 93 473 39 09

Scroll to Top