Gràcies Voluntaris!

En la línia de treball dels ODS, marcats per l’agenda 2030 de la Unió Europea, a Esplugues seguim treballant en el segon objectiu de desenvolupament sostenible que fa referència a l’erradicació de la fam.

Avui dia, a Esplugues, s’estan atenent a 389 famílies en situació de vulnerabilitat i per aquest motiu durant els dies 27, 28 i 29 de maig va tenir lloc una nova edició de la Campanya de recollida d’aliments “Objectiu Fam Zero”, per continuar donant resposta a aquest augment de famílies ateses al Centre Municipal de Distribució d’Aliments (CMDA) d’Esplugues.

Els establiments que han participat en la campanya i on s’han recaptat aliments de llarga caducitat són Caprabo, Mercadona i Alcampo (dins del Finestrelles Shopping Center).
Com a novetat aquest any ha participat una entitat de comerç local, la fruiteria Cor de Fruites, on s’han recollit productes més peribles.

En aquesta tercera edició s’han recollit 3.840 quilos d’aliments de caducitat llarga i una caixa d’aliments més peribles (taronges, pomes, patates, …). Han participat 72 persones voluntàries als supermercats –algunes d’elles, procedents del centre especial de treball i ocupacional Fundació Asproseat Proa- informant a la ciutadania i recollint en caixes els aliments donats.


L’inventari dels aliments recaptats s’ha fet els dies 31 de maig i 01 de juny a les instal·lacions de la Fundació Asproseat Proa, amb l’ajuda dels alumnes de 4art d’Eso dels centres d’Educació Secundària de l’escola Utmar i l’IES Severo Ochoa. Han participat un total de 66 joves dintre de l’activitat de servei comunitari que ha promogut el Pla Educatiu d’entorn.

Scroll to Top