Salut, petits canvis grans resultats!

En la línia de treball dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per l’agenda 2030 de la Unió Europea, aquest més a Esplugues treballem el tercer objectiu, que fa referència a la salut i el benestar.

Si una cosa ha quedat clara en aquest any de pandèmia és la importància de cuidar-nos. Amb petits canvis i sense grans esforços podem reactivar-nos i prenent consciència de la nostra alimentació, cuidar-nos emocionalment i obtenir grans beneficis per la nostra salut.
Caminar pels nostres barris, parcs i espais a l’aire lliure, comprar aliments frescos i de proximitat als nostres mercats, quedar amb els amics, veïns i veïnes reprenent les relacions sempre amb totes les precaucions que ens demanen les autoritats sanitàries.

Amb les activitats programades es pretén reconnectar-nos de nou a la nostra ciutat, passejar, relacionar-nos, prendre consciència que un estil de vida saludable importa.

*Programa coordinat pel departament de Promoció de Salut amb la participació i implicació de diferents departaments de l’Ajuntament

.

Scroll to Top