III JORNADA DE SUPORT ASSOCIATIU

El 8 d’abril es va celebrar la III Jornada de Suport Associatiu d’Esplugues amb la presència de més de 50 persones.

La regidora de Participació, Montse Zamora, va obrir la sessió donant la benvinguda a les entitats i equip tècnic participant i fent referència als reptes que la pandèmia ha suposat tant per entitats com per al propi Ajuntament.

A continuació, la tècnica de Participació Ciutadana va fer un balanç de les activitats realitzades durant el 2020 des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu, així com els serveis que ofereix l’Ajuntament a les entitats i algunes de les novetats del 2021, entre les que es destaquen:

  • Nous recursos mensuals: es posaran a disposició de les entitats i voluntariat vídeo-recursos i plantilles per dur a terme diferents procediments.
  • Nou directori d’entitats: s’ha actualitzat el web d’entitats i el seu directori. En cas que alguna entitat hagi modificat les seves dades o vulgui ampliar la informació actual, pot enviar un correu electrònic a participacio@esplugues.cat
  • Programació de formacions del 2n trimestre: els dos primers tallers estan enfocats a donar suport a la presentació de projectes a subvenció o conveni (‘Disseny i avaluació de projectes’ i ‘Tramitació digital pas a pas’). Més informació i inscripcions aquí.

A continuació, des de la Unitat Administrativa i el Punt de Voluntariat i Suport Associatiu, es va presentar la Convocatòria de subvencions 2021 de l’Ajuntament d’Esplugues i com tramitar-la. Com a principals novetats:

  • La presentació de les sol·licituds estarà oberta del 8 al 30 d’abril de 2021. La resolució del concurs serà abans del 10 de juliol de 2021.
  • Tots els tràmits s’han de fer a través de l’Oficina Virtual d’Esplugues, a la qual es pot accedir a través del certificat digital de l’entitat.
  • Enguany les entitats no hauran de justificar el 20% addicional de l’import atorgat per l’Ajuntament ni presentar les factures físicament al PAC (s’hauran de presentar escanejades a través de l’Oficina Virtual d’Esplugues).
  • S’han elaborat dues plantilles (una per a projectes locals i una altra per a projectes de cooperació), per facilitar la redacció dels projectes. No són obligatòries però sí molt recomanables.

Més informació de la convocatòria i com tramitar-la aquí.

Finalment, es va obrir un torn de preguntes per resoldre dubtes sobre la convocatòria de Subvencions.

Scroll to Top