Infància i joc, protagonistes del mes de novembre

2 de novembre de 2022

Aquest mes omplim la nostra ciutat de joc, diversió i actitud lúdica amb multitud d’activitats.

Arriba la I Jornada Playful, la qual es celebrarà el proper dia 17 de novembre de 9:30h a 13:30h amb l’objectiu d’aprendre, jugar i divertir-se.

A més, en aquest espai podrem compartir tot el que hem fet com a ciutat, des de 2019, quan Esplugues es va comprometre, junt a d’altres ciutats europees, a treballar en un nou paradigma on el Joc servís per donar resposta als diferents reptes que té com a municipi, i també conèixer experiències d’altres ciutats i organitzacions.

En el marc de la jornada també es compartiran experiències d’altres ciutats i organitzacions, però sobretot, l’objectiu de la mateixa és aprendre, jugar i divertir-nos.

Podeu inscriure-us i trobar tota la informació al web.

D’altra banda, el dia 20 de novembre és el Dia Internacional dels Drets de la Infància, i per celebrar-ho l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat juntament amb les entitats de lleure Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet, l’Esplai Espurnes i l’Agrupament Espluga Viva, organitzaran una jornada lúdica a la Plaça Catalunya de 12h a 14h.

A més, també podrem gaudir d’activitats Playful amb l’Esplujuga el 3, 10, 17 i 24 de novembre, que ens oferiran un munt d’activitats distribuïdes per tota la ciutat i un Taller de compra sostenible de jocs i joguines per infants i adolescents. Consulta l’agenda per descobrir totes les dates i ubicacions!

Tanmateix, tindrem altres activitats com la Festa del Fòrum de la Infància i la Constitució de la Xarxa d’Espais Playful que ens portaran a culminar el mes celebrant el dia 30 de novembre el Dia de les Ciutats Educadores.

Scroll to Top