L’ENTITAT DEL MES: AMPA MATILDE ORDUÑA

11 d’octubre de 2018

 

 

El mes d’octubre és quan s’acostumen a iniciar les activitats extraescolars que lideren les associacions de famílies d’alumnes. Per aquest motiu entrevistem a l’Alba Hernández, membre de la junta directiva de l’AMPA Matilde Orduña.

L’Associació de pares i mares de l’escola Matilde Orduña, situada al barri de can Vidalet, s’encarrega de representar a les famílies i organitzar les activitats extraescolars de l’escola. Actualment la Junta Directiva l’associació la formen 11 persones i hi ha un total de 219 persones sòcies.

Quina és la vostra tasca principal? Quines activitats destacaríeu?

Vetllar pel bon funcionament de l’escola (donant el millor servei als alumnes).  Informar i representar a totes les famílies en la relació amb el centre educatiu.

El més destacat són les activitats extraescolars. Tenim futbol sala, ball modern, gimnàstica artística, natació, aula d’estudi i ceràmica. Tot i que no tenim molts alumnes matriculats, funcionen bé i donen vida a l’escola després de les 16.30 hores.

Qui pot participar en les vostres activitats?

Tots els i les alumnes de l’escola. Com que tots els pares i mares som membres de l’AMPA amb l’abonament de la cooperativa escolar, tots som AMPA i tots tenen dret a participar d’aquesta associació.

 Com s’implica el voluntariat a l’entitat?

Tots els membres de l’AMPA som voluntaris. Hem creat comissions de treball la qual cosa facilita que cadascú pot participar en la comissió que més li agradi o aquella amb la qual s’ identifica millor. A més a més, per cada activitat que es fa, es demana als pares que no formen part de la Junta, la seva col·laboració puntual.

 Què us aporta el voluntariat?

Tenir la satisfacció d’una feina ben feta, conèixer l’escola dels nostres fills una mica més (que dóna la possibilitat de canviar el que no està bé) i participar d’una manera molt activa amb els nostres fills a l’escola.

Quins reptes de futur us marqueu?

Ja hem reformat la sala de ludoteca de l’AMPA. Aquest curs, ens hem proposat reformar el teatre, que està una mica abandonat. La veritat és una escola molt gran i molt antiga, s’ha de renovar i millorar espais, tot i que és un espai que no s’utilitza molt, volem aprofitar aquest espai com sala d’audiovisuals.

Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a la vostra entitat?

Excel·lent notícia!!! Tria una comissió i endavant! I sobretot, que pot aportar totes les idees noves, projectes i millores que vulgui.

L’AMPA ha de ser una entitat viva on els pares hem de passar uns anys, i renovar-se.

VOLS SABER MÉS DE L’ENTITAT?

  • Horari d’atenció: dimarts de 9.00 h a 9.30 h i dijous de 16.00 h a 16.45 h
  • Adreça: C/ Dels Caquis, 10  Esplugues de Llobregat
  • Correu electrònic:  ampamatildeorduna@gmail.com

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × two =

Scroll to Top