NOU CICLE DE FORMACIONS PER A ENTITATS I VOLUNTARIAT

11 d’octubre de 2018

 

D’octubre a desembre hi ha programades una sèrie de formacions per a entitats i voluntariat.

Durant aquests 3 mesos, les entitats podreu conèixer els aspectes a tenir en compte en la gestió de les persones voluntàries, familiaritzar-vos amb la tramitació digital, aprendre a utilitzar WordPress per a la vostra web/bloc o millorar la captació de fons de l’entitat.

És especialment rellevant la formació sobre tramitació digital, donada la necessitat que les entitats es relacionin telemàticament amb l’administració pública. En aquest sentit, a la formació s’explicarà com tramitar el certificat digital i com utilitzar-lo per fer els tràmits corresponents amb l’Ajuntament d’Esplugues.

Per a les persones voluntàries o interessades a fer voluntariat, tenim preparats diversos tallers d’iniciació al voluntariat (presencial i online) i un de voluntariat europeu.

També tenim previst fer una jornada de voluntariat el dia 1 de desembre, on es parlarà del valor social del voluntariat i s’intercanviaran experiències de persones voluntàries.

Podeu consultar i inscriure-us a les formacions a través del portal web:

 

L’Abast de la formació associativa

En el primer semestre de l’any han participat més de 70 persones a les diverses formacions i jornades organitzades per l’Ajuntament: Jornada de Suport Associatiu, Comunicació 2.0, Gestió del voluntariat, Servei comunitari i Protecció de dades. En general, la valoració ha estat molt positiva. Les persones participants han posat una nota de 8,44 de mitjana.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − eight =

Scroll to Top