LES ENTITATS OMPLEN LA CIUTAT D’ACTIVITATS I IL·LUSIÓ

Aquest mes de desembre les entitats han omplert la ciutat amb un ampli ventall d’activitats on hem pogut gaudir i endinsar-nos en un entorn ple d’il·lusió i somnis de Nadal.

Hem gaudit d’espais d’animació infantil i familiar i hem anat a buscar el Tió a diferents punts de la ciutat amb l’ajuda de l’entitat l’Espluga Viva, i de les associacions de Veïns i Veïnes del barri de Can Clota, de Can Vidalet i de La Plana Montesa.

Pessebre de l’exposició de pessebres d’Esplugues Sense Barreres

L’Associació Esplugues Sense Barreres ha obert al públic la seva exposició de pessebres, on hem pogut gaudir d’una mostra d’obres fetes a mà pels seus usuaris, que amb molt d’esforç i dedicació han elaborat propostes molt creatives i fascinants.

També hem viscut amb emoció la ja tradicional obra de teatre dels Pastorets d’Esplugues, que organitzen cada any, amb dedicació i il·lusió i que han aconseguit omplir d’espectadors i espectadores el Casal de Cultura Robert Brilles.

Hem gaudit d’espectaculars concerts de Nadal de la mà de l’Escola Municipal de Música, dels Amics de la Música de Santa Magdalena amb la participació de la coral Musicorum i de la Societat Coral La Coloma, el Centre Cultural Avenç amb la participació una vegada més de les Corals Musicorum i Som-night i finalment, la Secció de sardanistes de l’Avenç amb La Cobla.

Continuant amb les activitats musicals, el Centre Cultural Andalús Eterna Alianza i el Centre Cultural Andalús Plaza Macael han organitzat dues Zambombades plenes de música i nadales.

A més, aquest últim ha organitzat el seu tradicional concurs de dibuix, també han organitzat espectacles d’animació infantil i, com ja es tradició, hem pogut gaudir del el Pessebre Vivent que representen cada any.

Zambombada del Centre Cultural Andalús Eterna Alianza
Zambombada del Centre Cultural Andalús Plaza MacaelAmb tot aquest recull, només ens queda agrair la participació de totes aquestes entitats que han treballat i dedicat tant de temps i esforç perquè els espluguins i espluguines visquem un Nadal ple d’emoció i il·lusió.

Bon any nou!

Scroll to Top