LudiJocs

1. Breu descripció de l’entitat:
LudiJocs és una associació sense ànim de lucre, familiar, on es gaudeix de compartir el temps jugant amb tothom que vulgui participar-hi, aprenent i ensenyant de la millor manera possible, però sobretot, rient.

Activitat de Ludivendres

2. Quina és la vostra tasca principal? Quines activitats destacaríeu?
La tasca principal és reunir aficionats dels jocs de taula amb la finalitat de compartir l’afició i ampliar cercles de coneguts a aquesta afició, a més de voler donar a conèixer el món dels jocs de taula a la resta de conciutadans.

L’activitat principal és el Ludivendres, que la realitzen un l’últim divendres de cada mes al Centre Cultural Avenç, que molt amablement els cedeix un espai, col.laborant així les dues entitats plegades, a la Sala 75è Aniversari de 17-20h.

També han preparat algunes grans trobades anomenades ESPLUJOCS, on han oferit diversitat de tallers, jocs de carrers, concursos i concerts.
Com a novetat, inicien de 20-22h la Nit temàtica, on ensenyen a jugar a un joc en concret.

3. Qui pot participar en les vostres activitats?
Pot participar-hi tothom. La meravella del joc és que no té gènere, ni raça i les edats es poden adaptar tant que és intergeneracional.
A LudiJocs necessiten als seus socis per poder créixer i fer créixer la seva ludoteca. Si els visiteu als Ludivendres, us podreu fer socis per una quota familiar de 20€ anuals i així participar-hi a tots!

4. Com s’implica el voluntariat a l’entitat?
Normalment, els voluntaris són la mateixa junta i alguns dels seus socis més propers, però també es pot participar voluntàriament a les jornades sent necessari principalment saber explicar els jocs. A més, en alguna de les trobades grans han pogut comptar amb algun autor dels jocs.

5. Què us aporta el voluntariat?
El voluntariat els aporta un punt de suport a la tasca que ja fan i els permet arribar als seus objectius amb molta més facilitat, col·laboració i empatia.

6. Quins reptes de futur us marqueu?
Tenen com a objectiu créixer com a entitat, poder compartir estones amb persones des de petits fins a grans, gaudint de la família i intentant captar l’atenció dels més joves.

7. Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar un voluntariat?
Si tens una idea o il·lusió i no saps per on començar, plasma-ho en un paper, ves al Punt de Voluntariat i parla-ho. Ben segur, que trobareu l’ajuda i assessorament que necessiteu!

Què vol dir ser una entitat Playful? Playful ESPLUGUES

DADES DE CONTACTE:
Adreça: Carrer d’Àngel Guimerà , 27, Esplugues de Llobregat (08950)
Correu electrònic: esplujocsfamiliar@gmail.com
Telèfon de contacte: 635464125

Scroll to Top