PROGRAMA DE FORMACIONS HIVERN 2021

Fromacions 1T 2021

Comencem l’any amb un nou cicle de formacions i tallers en línia per a entitats i voluntariat.

Durant els mesos de gener a març, farem formacions com la d’Assemblees i reunions gamificades, Tramitació digital, Obligacions fiscals i legals, Gestió de xarxes socials i també celebrarem la III Jornada de Suport Associatiu.

Consulta el programa complert de formacions i inscriu-te aquí.

Tallers sobre tramitació digital

Amb l’entrada en vigor de la nova Llei 39/2015 d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, les persones jurídiques (com les  associacions, fundacions, etc.) estan obligades a relacionar-se electrònicament amb les administracions públiques.

A finals del 2019 vam comunicar a les entitats que, a partir del 2020 les entitats haurien de fer les tramitacions amb l’Ajuntament de manera electrònica (amb el certificat digital de l’entitat).
Per donar suport a l’obtenció i ús del certificat digital, al 2020 hem dut a terme 6 tallers pràctics a entitats sobre aquesta temàtica (en els quals han participat unes 30 persones). A més a més, durant el 2020 hem fet 5 assessoraments personalitzats a entitats per donar suport a l’obtenció i instal·lació del certificat. També tenim publicades guies i videotutorials sobre tramitació digital a http://entitats.esplugues.cat/serveis-i-recursos/guies-i-publicacions/
Al 2021 tenim programats tallers mensuals sobre tramitació digital, i seguirem fent assessoraments personalitzats a les entitats que ho sol·licitin.

Scroll to Top