ENTITAT DEL MES: AFA institut Joanot Martorell

Breu descripció de l’entitat.

L’AFA de l’Institut Joanot Martorell és de recent creació, tot just va endegar el curs 2020-2021 amb la intenció de col·laborar amb l’Institut Joanot Martorell i així aportar tot allò que puguem pel benestar i la millora educativa dels nostres fills i filles.

Quina és la vostra tasca principal?

Enfortir la relació entre les famílies i l’institut per a treballar conjuntament en un millor futur dels nostres fills i filles. La nostra intenció és arribar a totes les famílies possibles.

Quines activitats destacaríeu?

Algunes de les activitats principals van dirigides a promoure una vida saludable per a tota la joventut i aconseguir rescatar els valors que considerem importants i que, a vegades, sembla que s’han perdut una mica.

Qui pot participar en les vostres activitats?

Som una entitat oberta a tothom i on no s’exclou ningú, per tant, poden participar tant els pares i mares com els i les alumnes.

Com s’implica el voluntariat a l’entitat?

Tractem de fer-ho el millor possible perquè totes les famílies tinguin cabuda dins de l’entitat, així com una bona integració. El nostre desig és anar avançant a poc a poc.

Què us aporta el voluntariat?

Principalment ens aporta nous coneixements i noves experiències, a més de la satisfacció d’estar treballant pel benestar dels nostres fills i filles.

Quins reptes de futur us marqueu?

El repte principal és fer una bona tasca i deixar tot establert perquè la nova generació de pares i mares que vulguin involucrar-se a l’AFA pugui continuar els projectes sense dificultat.

Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar un voluntariat

L’animaríem a fer el pas, ja que participar d’un projecte és il·lusionant i aporta molts coneixements que ens enriqueixen com a persones.

Scroll to Top