Què ofereix el punt de voluntariat i suport associatiu?

El Punt del Voluntariat i Suport Associatiu de l’Ajuntament d’Esplugues pretén ser un lloc de referència per a les entitats i persones voluntàries d’Esplugues.

Des del Punt del Voluntariat ajudem les entitats a difondre les seves crides de voluntariat amb la finalitat de poder facilitar el contacte amb els ciutadans i ciutadanes d’Esplugues que volen invertir el seu temps i la seva energia fent un voluntariat en alguna de les organitzacions del municipi.

El Punt del Voluntariat i Suport Associatiu també ofereix a totes les entitats i persones que volen constituir una associació a casa nostra la possibilitat de gaudir d’un servei d’assessorament especialitzat en diferents matèries: àmbit jurídic, econòmic, laboral, TIC, comunicació… a fi de poder enfortir l’entitat i ajudar-la en la seva gestió diària.

També es programen un seguit de formacions al llarg de l’any per tal d’obtenir coneixements més especialitzat en relació a les diverses qüestions que poden afectar les entitats, sigui des del punt de vista normatiu o bé eines que ens ajudin a millorar el funcionament de l’organització.

Cal recordar que totes les accions del Punt del Voluntariat i Suport Associatiu de l’Ajuntament d’Esplugues són obertes i gratuïtes per a totes les associacions i fundacions d’Esplugues, amb l’objectiu de facilitar l’accés.

Respecte de la ciutadania en general, la intenció també és poder ser un espai de referència on acudir quan existeix un interès per fer un voluntariat a la nostra ciutat, amb l’objectiu de trobar aquell projecte en el qual poder-se vincular.

Per aquest motiu, encoratgem les entitats i la ciutadania a expressar les seves demandes, per a poder-les ajudar en les seves necessitats, i també a participar de les accions formatives i actes organitzats pel Punt del Voluntariat, amb la intenció de compartir espais de coneixement i fer xarxa.

El nostre horari d’atenció és el següent:

  • Dilluns i dijous de 17 a 20h
  • Dimecres de 10 a 13h

A conseqüència de la situació provocada per la Covid-19, actualment, funcionem mitjançant cita prèvia. Us podeu adreçar a nosaltres a través de la següent adreça de correu electrònic: voluntariat@esplugues.cat

Us recordem que el Punt del Voluntariat es troba al carrer d’Àngel Guimerà número 34.

Scroll to Top