SUPORT A LA COMUNICACIÓ DE L’ENTITAT

12 de setembre de 2018

Voleu crear un web de l’entitat? Ja en teniu un però necessiteu ajuda en la seva gestió? Teniu dificultats per fer arribar les vostres activitats a la ciutadania?

Des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu hem establert una col·laboració amb l’Escola Garbí, a través del programa de Servei Comunitari, per tal que alumnes de batxillerat donin suport a diverses entitats del municipi a millorar la seva comunicació.

Els i les alumnes col·laboraran amb entitats d’Esplugues en la creació o modificació del web de l’entitat (WordPress) i donaran suport a la comunicació (disseny de cartells, dinamització xarxes socials, etc.), en funció de les necessitats de cada entitat. Aquest servei es realitzarà 1 hora a la setmana durant 3 mesos per entitat, aproximadament.

Des de l’Ajuntament es farà una formació inicial i seguiment als i les joves participants, els i les quals tindran l’oportunitat de conèixer la realitat de les entitats de la ciutat.

Les entitats que vulguin disposar d’aquest servei han d’emplenar el formulari següent abans del divendres 28 de setembre. Podran participar 4 entitats per trimestre. La selecció de les entitats es farà per ordre d’arribada.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

17 − six =

Scroll to Top