VOLUNTARIAT DE SUPORT A LES PERSONES MIGRANTS

Arran de l’arribada de migrants a la Residència Blume d’Esplugues, es necessiten persones voluntàries per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic a la Creu Roja, entitat encarregada de l’acollida.

A principis de juliol, una seixantena de persones migrants van ser rescatades en aigües del Mediterrani pel vaixell de l’ONG Open Arms. 49 d’elles, tots homes, han estat traslladades a la Residència Blume d’Esplugues per tal de rebre una primera atenció de necessitats bàsiques i acompanyament en el procés de sol·licitud d’asil o de protecció internacional. La resta, 5 dones i 6 menors, han estat acollides a altres equipaments públics amb la mateixa finalitat.

La Creu Roja és l’entitat encarregada del dispositiu d’acollida d’aquestes persones, en coordinació amb altres entitats i organismes com el Sistema d’Emergències Mèdiques i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat. En aquest sentit, es necessita voluntariat per dur a terme diferents activitats i donar suport logístic a la seva acollida. Els perfils necessaris són els següents:

Classes de castellà
Suport en l’espai de trucades
Suport en l’espai d’accés a Internet
Suport en la bugaderia
Traductor/a de bengalí
Traductor/a d’àrab
Traductor/a de francès

Les persones interessades a ser voluntàries poden posar-se en contacte amb Creu Roja Esplugues de Llobregat – Sant Just Desvern a través del correu marta.macias@creuroja.org.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

twenty − 9 =

Scroll to Top