VOLUNTARIAT PEL CORONAVIRUS

18 de març de 2020

L‘emergència sanitària actual arrel de la propagació del virus SARS-CoV-2, està comportant conseqüències significatives a grups de persones en risc, les quals mereixen una atenció especial.

Per aquest motiu, en col·laboració amb els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Esplugues i Creu Roja Esplugues-Sant Just, hem creat una borsa de persones voluntàries per donar suport a persones que es troben en situació de vulnerabilitat i que no disposen de xarxa social per realitzar les tasques següents:

Compra i/o distribució d’aliments, productes d’higiene i farmàcia a persones detectades pels serveis socials de l’Ajuntament. Aquesta activitat la poden fer persones de 16 a 64 anys que no formin part de col·lectius de risc.

Acompanyament telefònic a persones que es troben confinades. Es tracta de fer seguiment i companyia a aquestes persones. Aquesta activitat la poden fer persones a partir de 16 anys amb habilitats comunicatives.

Les persones interessades en participar podeu emplenar el següent formulari.

En funció de les necessitats que vagin sorgint, des del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu derivarem les persones que s’inscriguin i compleixin el perfil a Creu Roja Esplugues-Sant Just.

Per poder fer l’activitat voluntària, caldrà realitzar un petit curs de Creu Roja posa a disposició sobre el Coronavirus.

Més informació sobre l’actualitat en relació al Coronavius aquí.

4 comentaris a “VOLUNTARIAT PEL CORONAVIRUS”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 + 2 =

Scroll to Top