ARRIBA LA FESTA MAJOR D’ESPLUGUES

Del 20 al 23 de setembre, Esplugues celebra la Festa Major de Sant Mateu. Durant 4 dies, els carrers s’ompliran de més de 80 activitats per tal que tothom pugui gaudir de la Festa.

Les entitats, les grans protagonistes

Com cada any, les entitats de la ciutat s’impliquen en la Festa Major i organitzen moltes de les seves activitats de cultura popular i tradicional, esportives, etc.

Consulta el programa de la Festa Major aquí.

Cal destacar que les persones membre de les entitats col·laboren de manera altruista a fer possible la Festa Major. Amb el seu esforç i dedicació, podem gaudir d’un programa d’activitats divers i adreçat a totes les edats.

En aquest sentit, la Coordinadora d’entitats de cultura popular necessita persones voluntàries per donar suport a diverses activitats. Consulta la crida de voluntariat que tenim al portal i col·labora!

Festes lliures d’agressions sexistes

A més a més, per tal poder viure les festes sense masclisme, existeix la “Xarxa d’agents preventives”, encarregada de desplegar el protocol “Per unes festes lliures d’agressions sexistes” (aprovat el mes del juny de 2017 pel Ple de l’Ajuntament). L’objectiu és prevenir i actuar davant de possibles agressions per raó de gènere o orientació sexual per tal de que tothom pugui gaudir de la festa.

Actualment, la Xarxa d’agents preventives està formada per unes 15 persones voluntàries i coordinada per l’Associació DIAS (Desenvolupament, Inclusió i Acció Social). Si vols ser agent preventiva, consulta la seva crida de voluntariat.

Que tingueu una bona Festa Major!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five − one =

Scroll to Top