CRIDA DE VOLUNTARIAT: Persones joves voluntàries per a projectes d’Infància i joventut, Feminismes, Xarxes socials i Drogues i sexualitat.

NOM DE L’ENTITAT: Creu Roja Juventut

Creu Roja Juventut és la secció juvenil de Creu Roja Espanyola formada per nens, nenes i hives d’edats compreses entre 6 i 30 anys. És la associació juvenil que desenvolupa el seu compromís social a través d’una acció orientada cap a la transformació, regint-se pels Principis Fonamentals del Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.


Creu Roja Joventut - Tarragona Jove

Creu Roja Juventut té agrupats els seus projectes vigents en 4 temàtiques que acostumen a ser de gran interès d’entre els joves. Aquestes són:

– Feministes: Liderar Punts Violetes: punts mixtes de sensibilització del moviment feminista i prevenció de conductes masclistes en espais d’oci nocturn. Alhora, atenció, acompanyament i orientació a víctimes d’agressions masclites; conformar un grup motor pel desenvolupament divulgatiu i pedagògic; i, portar a terme tallers participatius de consienciació a joves a instituts.

– Infància i joventut: Proporcionar espais de lleure que promoguin l’associacionisme i la participació social de joves i infants; intervencions en l’àmbit comunitari amb infants/joves en risc; contribuir en l’èxit escolar, la promoció d’hàbits saludables i la implicació de les famílies; intervenció directa en trobades setmanals; participació en comissions (territori, pedagògica, formació, promoció i difusió); i voluntariat puntual (tallers, suport, activitats puntuals, formació, difusió…).

– Drogues i sexualitat: Participació a punts de sensibilització i reducció de riscos en consum de drogues; sensibilització sobre salut sexual i violències masclistes en espais d’oci nocturn; i, tallers de conscienciació de joves de sexualitat i consum.

– Xarxes socials: Creació de contingut per a xarxes socials relacionat amb els projectes.

Descripció: Busquem joves voluntàries per participar en els nostres projectes.

Contacte: Lídia Bonet Arnaiz
lidia.bonet@creuroja.org
933006565 ex.30490/678408607

Scroll to Top