CRIDA DE VOLUNTARIAT: Voluntariat per la llengua en línia

Entitat: Servei de normalització lingüística d’Esplugues

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa

El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d’assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades a distància per mitjà d’Internet, a través de plataformes de videoconferència com ara Whatsapp, Facebook, Zoom, etc.).

En les circumstàncies actuals el VxL es concentra ara en la formació de parelles lingüístiques només de modalitat virtual.

Per ser voluntari o voluntària només cal ser major d’edat, parlar habitualment en català (no cal que el sàpigues escriure) i disposar d’1 hora a la setmana.

Ajudaràs a fer créixer el català i fer sentir els aprenents més a prop de la nostra llengua i la nostra cultura. Pensa que actualment, les possibilitats de practicar el català pel qui l’està aprenent i el vol utilitzar s’han reduït considerablement.

Inscriu-te en línia, i ens posarem en contacte amb tu per assignar-te una parella lingüística.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

17 − trece =

Ir arriba