DRUMS BATUKADA

Breu descripció de l’entitat:

L’associació GRUP DE PERCUSIÓ DRUMS D’ESPLUGUES, en els seus inicis estava integrada per dotze persones de diferents edats, totes veïnes i veïns d’Esplugues, les quals havien estat els tabalers de cua d’una colla de Diables infantils, concretament, els Boiets Esquitxafocs.

Després de molt d’esforç i compromís, l’any 2010 comença un procés il·lusionant, amb la formació del grup DRUMS BATUKADA.

Quina és la vostre tasca principal?

Ens atrau i estimula molt la idea associativa que la colla ens ofereix. Ens dona la possibilitat de participar de forma activa en el desenvolupament del teixit cultural tan dins com fora d’Esplugues.

Els Drumber@s sempre hem estat molt motivats per aprendre dels  i les nostres mestres, treballant per aconseguir un estil propi dins del món de la percussió.

Activitats a destacar:

Per nosaltres totes les activitats que fem són molt importants. Des d’una animació a una escola bressol, a les festes majors, participació en actes solidaris, esportius, concursos, trobades de percussió tant dins com fora de Catalunya com per exemple: Mallorca, Alacant o França.

Qui pot participar de les activitats?

A totes les nostres actuacions hi poden participar tant  grans com petits perquè el nostre objectiu és fer gaudir la festa, compartint l’energia i l’alegria de la nostra música amb tot el públic.

Com viviu el voluntariat a la vostra entitat? Què ús aporta?

Principalment la nostra implicació és animar els actes solidaris com per exemple: la cursa de Sant Joan de Déu, la Campanya de donació de sang, les Fires de Primavera, de Nadal, i de la Solidaritat i el Comerç Just, la recollida de Joguines, entre d’altres.

Fins el 2016 vam estar organitzant el projecte solidari ESPLUGUES TOCA PER LA MARATÓ. Durant tot un diumenge del mes de desembre, es feia una trobada de diferents  grups de percussió, principalment del Baix Llobregat, que juntament amb les entitats del poble i de manera desinteressada actuaven durant tot el dia per recaptar diners per la investigació de malalties com el càncer, infeccioses o mentals.

Amb totes aquestes actuacions ens sentim molt agraïts i emocionants de poder participar i
aportar el nostre granet de sorra.

Quins reptes de futur ús marqueu?

Seguir treballant intensament com fins ara investigant, aprenent i creant noves cançons
tant a nivell musical com de coreografies i també, i molt important, fer passar una bona estona a totes les persones assistents, animant a participar a tothom de la màgia de la música.

Què li dirieu a un persona que s’està plantejant ser voluntària?

Que tingui moltes ganes de treballar en equip, d’aprendre i també temps per oferir-ho als demés, és
a dir, implicació i compromís

Dades de contacte:

Adreça: C/ Emili Juncadella, 1-3 B 1r 2a, 08950 Esplugues de Llobregat

Correu electrònic: drumsdesplugues@gmail.com

Pàgina web: http://drums.entitats.esplugues.cat

No hi ha cap descripció de foto disponible.

Scroll to Top