ENTITAT DEL MES: Club Bàsquet Nou Esplugues

El Club Bàsquet Nou Esplugues és un club de bàsquet fundat el 2008. Actualment, compta amb 18 equips (masculins i femenins) amb 200 jugadors i jugadores.

Quina és la vostra tasca principal?

El nostre objectiu és formar a nois i noies d’Esplugues i rodalia en la pràctica del bàsquet, fomentant els valors propis de l’esport.

De les activitats que realitza l’entitat, quina destacaríeu?

La formació d’infants amb l’objectiu que puguin practicar l’esport del bàsquet i continuar al club fins a arribar a la categoria sènior.

Totes les categories són importants, però la nostra Escola de Bàsquet és el pilar del club, ja que els i les participants més petits són la base del nostre projecte esportiu.

També destacaria el Torneig Internacional de Basket Cadet «Ciutat d’Esplugues», organitzat pel club amb el suport de l’Ajuntament d’Esplugues, essent aquesta una altra de les activitats amb major transcendència de l’entitat.

Qui pot participar en les vostres activitats?

El club té les portes obertes a qualsevol persona que desitgi practicar l’esport del bàsquet. Actualment, el jugador més jove de l’entitat té 4 anys i, a l’equip sènior masculí, el més gran té 30 anys.

L’entitat té diversos acords amb diferents col·legis d’Esplugues de Llobregat, amb la finalitat de fomentar aquest esport a nivell escolar.

Com s’implica el voluntariat a l’entitat?

Al club hi ha entrenadors i entrenadores en règim de voluntariat. El seu treball és fonamental per poder dur a terme l’activitat pròpia de l’entitat i ens permet tenir la nostra pròpia pedrera de persones entrenadores.

Què us aporta el voluntariat?

Nosaltres donem a les persones voluntàries la possibilitat d’adquirir experiència com a entrenadors i entrenadores a canvi del seu compromís. El voluntariat aprèn i adquireix habilitats professionals i a l’entitat li permet complementar l’equip tècnic del club.

Quins reptes de futur us marqueu?

El nostre principal objectiu és ampliar el nombre d’equips femenins.

Una altra fita és intentar ascendir de categoria en els equips sènior (masculí i femení) en la temporada 2022-2023.

Què li diríeu a una persona que s’està plantejant vincular-se a una entitat o realitzar un voluntariat?

Que és una bona manera d’aprendre i, en el nostre cas, iniciar-se en un club de bàsquet seriós i amb valors.

Scroll to Top