CRIDA DE VOLUNTARIAT: Campanya Objectiu Fam Zero

Una de les conseqüències més directes de la greu crisis que hem i estem vivint és l’augment exponencial de les famílies ateses al Centre Municipal de Distribució d’Aliments d’Esplugues.

Per tal de garantir el dret a l’alimentació de la ciutadania i evitar que ningú és quedi enrere davant d’aquesta situació, des de l’Ajuntament impulsem la campanya de recollida d’aliments «Objectiu fam zero».

Per tal de fer possible la recollida, necessitem 150 persones voluntàries durant els dies 9, 10, 11 i 14 de juliol per fer les tasques següents:

 Informació a la ciutadania i recollida d’aliments (torns de 10 a 14 h i de 17 a 21 h, a diferents supermercats)

 Inventari dels productes recollits (dimarts 14 de juliol de 8:30 a 13 h, a la seu d’Asproseat Esplugues)

Registra’t per participar a través d’aquest formulari  Objectiu Fam Zero*

Si vols ajudar a que ningú es quedi enrere, #fesvoluntariat!


*Les persones voluntàries s’han de comprometre a:

1.Prestar els serveis de col·laboració de manera voluntària i desinteressada.
2.Tenir més de 16 anys i no estar afectades de cap malaltia cardiovascular, respiratòria, diabetis o ser immunodeficient, ni tenir cap símptoma o sospita de tenir el coronavirus.
3. Seguir les indicacions i instruccions de l’equip de coordinació de l’Ajuntament d’Esplugues i fer ús únicament dels recursos i eines subministrades.
4. Guardar absoluta confidencialitat sobre totes les dades personals i informació confidencial proporcionades per l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat. La informació únicament es pot fer servir per a aquesta finalitat i no pot ser divulgada a tercers. Aquestes obligacions tenen durada indefinida; inclòs després del servei.

 

 

11 comentarios en “CRIDA DE VOLUNTARIAT: Campanya Objectiu Fam Zero”

  1. Hola Manuela, en tu anterior comentario ya te facilitaba la informació para poder inscribirte. Si pudieras rellenar el formulario para poder controlar mejor los participantes te lo agradeceríamos.

  1. Buenas tardes
   Muchísimas gracias por el interés mostrado en estos momentos tan complicados. Aún así, para llevar un buen control de los participantes, necesitamos que os inscribáis a través de este formulario: Inscripció Campanya

 1. Hola, bon dia
  M’agradaria poder formar part dels voluntaris el dia 14 de juliol per col.laborar amb l’inventari. Esperant la vostra resposta, atentament
  Pepi Azuaga

 2. Juan Vegas Matas

  Hola bon día, soy Juan Vegas, la semana pasada me contactaron para concertar día, y me dijeron que me mandarían mail con la dirección del supermercado asignado, pero no me llegó nada…
  Gracias por revisar

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir arriba