CRIDA DE VOLUNTARIAT: Programes de Voluntariat Europeu

Si voleu tenir una experiència internacional a un altre país europeu, no us perdeu aquestes oportunitats.

COOL-ture yourself!

Projecte de voluntariat de 7 mesos a Eslovènia, adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, que tindrà lloc entre febrer/març i agost/setembre de 2021, i que consisteix en crear continguts de vídeo on mostrar les activitats del centre juvenil ‘Mladins center’ i activitats culturals i artístiques d’organitzacions locals.

Make a difference with KVF

Projecte de voluntariat de 12 mesos a Malta, adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, que tindrà lloc de febrer’21 a febrer’22, i que consisteix en proporcionar assistència psicològica i educativa a infants i adolescents de famílies afectades per la malaltia greu d’un/a familiar amb activitats lúdiques, creatives  i no formals.

Take me in Europe vol.3

Llistat de 7 projectes de voluntariat de 10 i 12 mesos a Itàlia, adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, que tindran lloc de juliol’21 a juny’22 (projectes a entitats) i de setembre’21 a juny’22 (projectes a escoles).
Consisteixen en donar suport a les activitats habituals de les diferents organitzacions locals. La data límit per enviar la sol·licitud és el 31 de gener, el 8 de febrer i el 10 de febrer, respectivament, havent d’enviar CV i carta de motivació, i, en el cas dels projectes a Itàlia, també omplir un formulari (application form).


Podeu demanar més informació sobre qualsevol dels treus projectes al següent correu: internationalprojects@taccbcn.com

2 comentaris a “CRIDA DE VOLUNTARIAT: Programes de Voluntariat Europeu”

 1. Bon dia,
  Voluntariat per a gent més gran de 30 anys.
  Per un punt per millorar l’anglès i per l’altra l’acció per sí mateix. Podeu estudiar a futur la possibilitat?
  Gràcies

  1. Punt de voluntariat

   Hola Gemma, gràcies pel teu comentari, el farem arribar als gestors d’aquests projectes de voluntariat internacional per tal que puguin valorar la possibilitat que ens proposes.

   Salutacions.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × three =

Scroll to Top