CRIDA DE VOLUNTARIAT: Programes de Voluntariat Europeu

Si voleu tenir una experiència internacional a un altre país europeu, no us perdeu aquestes oportunitats.

COOL-ture yourself!

Projecte de voluntariat de 7 mesos a Eslovènia, adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, que tindrà lloc entre febrer/març i agost/setembre de 2021, i que consisteix en crear continguts de vídeo on mostrar les activitats del centre juvenil ‘Mladins center’ i activitats culturals i artístiques d’organitzacions locals.

Make a difference with KVF

Projecte de voluntariat de 12 mesos a Malta, adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, que tindrà lloc de febrer’21 a febrer’22, i que consisteix en proporcionar assistència psicològica i educativa a infants i adolescents de famílies afectades per la malaltia greu d’un/a familiar amb activitats lúdiques, creatives  i no formals.

Take me in Europe vol.3

Llistat de 7 projectes de voluntariat de 10 i 12 mesos a Itàlia, adreçat a joves d’entre 18 i 30 anys, que tindran lloc de juliol’21 a juny’22 (projectes a entitats) i de setembre’21 a juny’22 (projectes a escoles).
Consisteixen en donar suport a les activitats habituals de les diferents organitzacions locals. La data límit per enviar la sol·licitud és el 31 de gener, el 8 de febrer i el 10 de febrer, respectivament, havent d’enviar CV i carta de motivació, i, en el cas dels projectes a Itàlia, també omplir un formulari (application form).


Podeu demanar més informació sobre qualsevol dels treus projectes al següent correu: internationalprojects@taccbcn.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

cinco × 3 =

Ir arriba