VI JORNADA DE SUPORT ASSOCIATIU

El passat dia 26 de febrer es va celebrar la VI Jornada de Suport Associatiu, on van poder assistir les entitats d’Esplugues, bé de manera presencial a l’Espai Baronda o a través de videoconferència.

Aquesta Jornada, de caràcter anual, té com objectiu donar el tret de sortida al període de subvencions, aclarint tots els dubtes que puguin sorgir al respecte a fi d’acompanyar a les entitats en aquest procés.

Aquest espai també va servir per poder explicar els principals resultats de la diagnosi de les entitats d’Esplugues que s’ha dut a terme per part de l’Ajuntament i on han participat moltes associacions del municipi.

També es va aprofitar per recordar a les entitats els serveis que tenen a la seva disposició a través del Punt del Voluntariat i Suport Associatiu, tant pel que fa al servei d’assessorament com el banc d’informació i recursos que poden trobar a través del web.

En aquest sentit, es va explicar que des del Punt del Voluntariat i Suport Associatiu les entitats poden obtenir informació i acompanyament en la tramitació de la subvenció municipal.

VI JORNADA DE SUPORT ASSOCIATIU

El proper dilluns 26 de febrer a les 18 h es realitzarà la VI Jornada de Suport Associatiu en format híbrid (presencial a l’Espai Baronda i en línia, a través de l’enllaç https://meet.google.com/pka-uswk-krg).

Durant la sessió s’explicaran els serveis i novetats del Punt de Voluntariat i Suport Associatiu i la convocatòria de Subvencions a entitats del 2024. Hi haurà un espai per resoldre dubtes sobre la presentació de sol·licituds de subvencions i convenis.

El termini per presentar les subvencions serà de l’1 al 31 de març.

Scroll to Top